Denna kasslergryta svänger du ihop på nolltid och dessutom är den god. 

Perfekt middag när man har tiden emot sig. 
Servera med ris/pasta och en god sallad. 
 
 
Kasslergryta

Recept:
4-6 pers

Ca 600 -700 g kassler
1 lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
2 dl ärtor -  ( kan uteslutas)
2 msk tomatpuré
1 dl sweet chilisås
3 dl syrad grädde
2 dl matlagningsgrädde - kan bytas mot syrad grädde.
Salt - efter tycke
Peppar - efter tycke

Gör så här : 
Finhacka löken.
Strimla kasslern och paprikan.
Hätta upp en större stekpanna med lite smör/rapsolja.
Fräs den strimlade kasslern ett par minuter. Tillsätt löken och fräs tills löken börjar mjukna.
Tillsätt vitlöken och paprikan och fräs ytterligare ett par minuter.
Tillsätt tomatpuré, sweet chilisås, salt och rör runt. Tillsätt syrad grädde och matlagningsgrädde, sänk värmen och låt puttra ca 10 minuter.
Tillsätt ärtorna och låt puttra ytterligare ca 5 minuter. 
Smaka av och tillsätt mer kryddor om det behövs. 

Garnera med lite chiliflakes/finhackad chili och gräslök om önskas.
 
 

Smaklig spis :)